DAGJE WEG met Daf of Solex DAGJE UIT
peter crooymans : 06-23809441
Daf Kempen Tour
Daf Culinair Tocht
Daf Museum Tocht
Daf Midden-Limburg Tocht
Solex Culinair
Solex Op Locatie

SOLEX RIJDEN op elke locatie in Nederland. Mifasolex organiseert , in heel Nederland, tour tochten op de 45 jaar oude SOLEX. SOLEX OP LOCATIE : een mooie Solex tour tocht bij U met echte nostalgie dus!

Solex rijden op locatie

Mifasolex organiseert  mooie solex tochten in heel Nederland

Solex op Locatie start op de door u gewenste locatie en onder leiding van een gids rijdt u met een Solex een tocht langs de natuur en dorpen in die omgeving (route kan door u bepaald worden of desgewenst door ons worden uitgezet) om 2,5 uur later te eindigen op de door u aangegeven startlocatie. Belangrijk om te weten is dat we niet in de (binnen)stad rijden en niet over zandpaden rijden. In principe organiseren we de tour in het buitengebied over fietspaden.

Ondanks de prima onderhouden solexen staat er altijd een servicewagen stand-by met reserve Solexen. MiFaSoleX staat voor kwaliteit, service en veiligheid. Niet zomaar een Solex op locatie, wij verzorgen uw Solex tocht van A tot Z zodat het Solex rijden een geweldig plezier wordt.
2017 Prijzen voor Solex op locatie zijn:


Solex Tour: € 42,50 per persoon (incl. BTW & transport **)
Solex Tour voor minimaal 16 deelnemers

**locaties verder dan 100 km vanaf Maarheeze (Brabant) tegen meerprijs van € 0,50 per extra gereden km !

Inbegrepen zijn : gids, transportkosten(**), servicewagen met reserve Solexen, brandstof en wettelijke aansprakelijkheidsverzekering.

Dit wordt genieten met een Solex op Locatie; Solex rijden op elke locatie. Mifasolex organiseert mooie solex tochten bij U. Solex bij U.