DAGJE WEG met Daf of Solex DAGJE UIT
peter crooymans : 06-23809441
Daf Culinair Tocht
Daf Museum Tocht
Daf Midden-Limburg Tocht
Solex Culinair
Solex Op Locatie
Daf Kempen Tour

Gezellig uitjes en Uitstapjes in Brabant

Wij organiseren verschillende uitjes en uitstapjes vlakbij Eindhoven in Brabant en deze is zeer zeker geschikt voor een gezellig en bijzonder leuk groepsuitje

Dit uitje neemt u terug naar de jaren zestig met de oer-Hollandse Daf 33. Echte nostalgie dus! De eerste kleine personenwagen met een automatische versnelling, "de Variomatic" uit Eindhoven midden in de Kempen (Zuidoost-Brabant). Het rijden in deze oldtimer is een belevenis op zich, maar rijden met een Daf 33 door de typisch Kempische dorpen met al hun bezienswaardigheden is een echt geweldig leuk uitje.

Uitstapjes in Brabant Gezellig leuk groepsuitje

 
Na ontvangst evt. met koffie/thee met speculaas vertrekt u vanuit Mifasolex (vlakbij Eindhoven Brabant - zie route ) voor een ruim 2 uur durende tour. Tijdens dit dagje uit is er uiteraard voldoende tijd en gelegenheid om op diverse locaties naar keuze een stop te maken, iets te bezichtigen of gezellig op een terrasje iets te drinken. U heeft voor dit uitje het Dafje namelijk 4,5 uur tot uw beschikking. Dit uitje wordt gereden aan de hand van een routeboek.
Na afloop van toertocht kunt u een consumptie drinken op onze ruim terras of indien de weergoden ons wat minder goed gezind zijn in een van onze gezellige accommodaties binnen.
2017 prijzen voor dit dagje weg op basis van 4 personen per auto zijn:
 
( start tussen 12.30 en 17.45) € 49,50 per persoon (incl. BTW)
kinderen t/m 16 jaar € 15,00
Inclusief bij ontvangst onbeperkt koffie/thee en speculaa
Een verkorte versie (max 3 uur) start dagelijks om 13.30 € 39,50 p.p. Kinderen €15,00
Wij zijn goed bereikbaar (direct aan de A2, 10 min. onder Eindhoven) met eigen parkeergelegenheid en biedt de mogelijkheid om de dag af te sluiten met:
- 'na-borrelen' tegen consumptieprijs € 2,50 of drankafkoop €12,50 p.p. (bier, fris en wijn voor 2 uur)
- BBQ vanaf €17,50 per persoon (zie Eten & Drinken)

Deze prijzen zijn inclusief koffie/thee met speculaas, schoonmaakkosten, brandstof en servicewagen met reserve Dafje. Verder zijn deze prijzen inclusief wettelijke aansprakelijkheids- en inzittendenverzekering.
Huurprijs is voor 4,5 uur vanaf Mifasolex (zie Route). Als u dit dagje weg langer wilt maken dan kan dat tegen meerprijs (voor elk uur langer wordt € 7,00 per persoon extra berekend).

Wij organiseren verschillende uitjes en uitstapjes in Brabant en deze is zeer zeker geschikt voor een gezellig en bijzonder leuk groepsuitje (minimaal 4 personen en maximaal 140 personen).